I denne guide om YouTube annoncering vil jeg vise forskellige funktioner og tips og trick til YouTube annoncering. Det er en meget handson gennemgang, hvor jeg viser jer funktionerne skridt for skridt, så i selv kan gentage det samme for jeres virksomhed.

I anden video herunder, ser vi hvordan man opretter sin første kampagne på YouTube, det skal lige nævnes at i starten af videoen opretter jeg hurtigt en Adwords kampagne, fordi Google Ads er sat op til at ens første handling skal være, at lave en Adwords kampagne, så den laver jeg hurtigt, sletter den derefter og laver så endelig en YouTube kampagne.

God fornøjelse, i mellemtiden undersøger jeg hvad næste video skal handle om.Hvis du vil høre mere om hvordan YouTube annoncering kan bruges, i forhold til din virksomhed og jeres produkter/services, kan du altid kontakte mig på palle@quarkypoint.dk.

Comment

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu