Hvorfor vælge en animationsfilm i 2D hos Quarky Point?

Vi laver professionelle animationsfilm i højeste kvalitet med en kreativ formidling af dit budskab, som er optimeret til din målgruppe. Vi hjælper dig igennem hele forløbet fra ideen til den endelige produktion.


Hvordan kan den se ud?

Produktvideo, sketch og whiteboard animation, konceptvideo og meget mere.

Hvorfor ANIMATIONSVIDEO?

2D er til dig som gerne vil have simpel og flot grafik til at forklare eller præsenterer din virksomhed/produkt på en meget let og forståelig måde. Med 2D animationer, også kaldt for Motion Graphic, Infographic eller f.eks. Whiteboard animation er du sikret en løsning som er meget populær som skaber et meget professionelt brand.  

Animationsfilm i 2D egner sig godt til:

  • Virksomhedspræsentation
  • Konceptformidling
  • Produktpræsentation

Hvad skal den indeholde?

En animationsfilm vil typisk indeholde en række skræddersyede grafiske elementer, som f.eks. ikoner, isotyper og andre figurer der i en samlet sekvens af animationer forklarer det ønskede budskab, og på den måde sikrer at seeren forstår budskabet.

 

Hos Quarky Point bruger vi et bredt udvalg af software som gør det muligt at lave en kreativ og fleksibel animationsfilm, der er skræddersyet lige efter din virksomheds behov. Hvad følger typisk med i en animationsfilm?

  • Animationer skræddersyet  i Full HD eller 4K opløsning
  • Animation af dit logo
  • voice-over
  • Baggrundsmusik

Skræddersyet fra bunden

produktbillede1.jpg

Hos Quarky Point designer vi alle grafiske elementer fra bunden. På den måde får du altid en unik video som er skræddersyet efter din virksomheds ønsker. Vi lægger stor vægt på at samarbejde med vores kunder, fra idégenering til færdig produktion. På den måde sikrer vi kunden at vi producerer videoen i den ønskede retning.

Forklaring af koncepter

Animationsvideoer er særligt velegnet til dig, der gerne vil have en anderledes og kreativ tilgang til dit budskab. Vores erfaring med animationsvideoer er, at de passer rigtig godt til virksomheder med komplicerede produkter. Ved hjælp af en animationsvideo kan man altså koge et budskab helt ned til essensen, så budskabet fremstår så klart som muligt.

Levering og tid

den færdige film.jpg

Når idéen er på plads og storyboardet er godkendt sendes projektet til produktion. Efter kun 9 hverdage modtager du din færdigredigerede professionelle animationsfilm. Herefter kan vi foretage eventuelle justeringer og rettelser, så du får din video helt, som du vil have den.

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu