Historien

Quarky Point blev stiftet d. 3 marts 2013 på Nyborgvej i Odense og har siden produceret videoer til virksomheder. Der bliver tit spurgt ind til hvordan "Quarky Point" udtales og hvad det egentlig betyder. Kort fortalt er Quarky Point en virksomhed, der formidler komplicerede budskaber og gør dem spiselige igennem det visuelle virkemiddel – Video. Kreativitet kan og må ikke sættes i en kasse.

Kort fortalt

Quarky Point er et videoproduktionsselskab med fokus på animation til enhver produktion da det er med til at give kontrol og flere muligheder for hvordan information formidles. Vi sætter pris på tæt samarbejde med kunden under hele produktionen, så kunden har indflydelse og i sidste ende bliver helt tilfreds med den skræddersyede produktionen. Quarky Point består af 2 mand med sammenlagt 6 års erfaring.


Hvem er bag Quarky Point?

Palle F. Hansen

Stifter

Mit arbejde ligger i at lede hver videoproduktion i Quarky Point. Jeg ligger stor vægt på at skræddersy

vores produktioner efter vores kunders behov og på den måde skabe en unik video hver gang.

I vores samarbejde med kunden skaber vi det skarpeste budskab med en stærk målretning. 


Software og hardware

 I Quarky Point bruger vi den kreative softwarepakke fra Adobe til at redigere og animere i. Vi klipper i Premiere Pro, animerer i After Effects, redigerer billeder og f.eks. vector-grafik i Photoshop og Illustrator. Til 3D animation og rendering bruger vi Cinema 4D.

Vi bruger lydmonitorering via højtalere og hørebøffer, for at være helt sikre på at lydniveauet er på sin plads, så kunden ikke får for høj eller lav lyd. Der findes intet værre end dårlig lyd! 

 

 

Udstyr

Vi skyder optagelserne på det fantastiske og praktiske systemkamera GH4 R fra Panasonic. Vi har et bredt udvalg af både prime og telezoom objektiver, så vi på den måde kan sikre det helt rigtige billede, om det skal være ultratotal, total, halv-nær og/eller et nærbillede osv. Vi optager (for det meste) i 4K opløsning (4096 x 2160 pixels), hvor det efterfølgende vil blive bearbejdet i Full HD (1920 x 1080), som er industristandarden inden for video til online brug.

Vi elsker at være kreative når vi optager video. Vi har derfor en masse ekstraudstyr som kan åbne yderligere muligheder for kreative løsninger og vinkler. Vi bruger både skulderstativ, mini-stativ, kameraslider og almindelig stativ (tripod) med followfocus, mattebox og ekstern monitor til yderligere finjustering for at sikre præcision under optagelse. 

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu