Hvorfor skal jeg bruge video?

Få et indblik i hvorfor det er moderne og brugbart at bruge video.


Med video er du med på beatet. Vi lever i en digital verden. 

Opmærksomhed

Når du får besøgende ind på din hjemmeside, vil du gerne have dem til at bruge til på at læse og se dine produkter, så de kan få en interesse i jeres produkt og ende med at blive en køber. Video er et perfekt værktøj til at fastholde opmærksomheden på din hjemmeside, da en besøgende gennemsnitligt bruger 2 min. længere tid på din hjemmeside, efter at have set en video, så det at du har en video på din hjemmeside, gør at folk bliver mere interesseret i dit produkt og ønsker at udforske og finde ud af mere om dit produkt, som gavner din forretning.

Markedsføring

I sig selv er video et fantastisk værktøj til markedsføring, men en vigtig egenskab for at være stærk til markedsføring, er at det er et medie der meget let kan gå viralt, faktisk så bliver videoer delt 12 gange mere end billeder og tekst på Facebook. Hvis du har et produkt der egner sig til Facebook og har et viralt potentiale, skal du markedsføre det via video, for så kan du få en helt utrolig eksponering.

Konvertering

Konvertering/omsætning af dit produkt stiger, ved at bruge video, men noget som folk ofte ikke er klar over, er at konvertering på din mail også kan stige. Faktisk viser en undersøgelse at klikraten(CTR) stiger med op til 96% ved at have en video i en mail fremfor en mail uden en video, så antallet af folk der har set din mail og klikker videre på et link stiger med op til 96%, som er en enorm stigning. Et ofte uudnyttet potentiale, som bare ligger og venter på at øge din omsætning.

 
 

Lad os øge din omsætning

Som tidligere beskrevet, kan video øge omsætningen af dit produkt. Et godt eksempel er Zappos, USA’s største skowebshop, som blev opkøbt af Amazon. Zappos valgte at lave produktvideoer til deres produkter, hvor de fremviser skoene fra forskellige vinkler og beskriver dem. Resultatet var på produkter hvor der var en video, at omsætningen steg med 6-30% på disse sko, hvilket er ganske imponerende. Hvis du f.eks. har en webshop med min. 20 produkter, som omsættes min. 150 gange om året pr. produkt, vil du konservativt set kunne øge din omsætning med ca. 27.000 kr. om året, ud fra følgende beregning:

150 stk.*0,06= 9 stk. i øget omsætning pr. produkt. Hvis dækningsbidraget pr. produkt min. er 150 kr., vil dit dækningsbidrag blive øget med 1.350 kr. pr. produkt (9 stk. * 150 kr.=1.350 kr.). Samlet set vil dækningsbidraget blive øget med 27.000 kr. ved at anvende produktvideoer på 20 af dine produkter(1.350 kr.*20 stk.= 27.000 kr.). Indsæt dit eget dækningsbidrag i nedenstående formel ved X og beregn dit øget dækningsbidrag ved at anvende video på dine produktsider.

(150 stk.*0,06)*X kr.*20 stk.= Øget dækningsbidrag i kr.

 

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu