Hvorfor vælge en reklamefilm hos Quarky Point?

Vi laver professionelle reklamefilm i højeste kvalitet med en kreativ formidling af dit budskab, som er optimeret til din målgruppeVi hjælper dig igennem hele forløbet fra ideen til den endelige produktion.


Hvordan kan den se ud?


Hvad er en god reklamefilm?

En reklamefilm er det stærkeste medie, når det drejer sig om at formidle dit budskab til dine kunder på en letforståelig og interessant måde. Læs her mere om, hvorfor du netop skal bruge video i din markedsføring.

En reklamefilm skal naturligvis laves på den rigtige og mest effektive måde. Det er her vores store erfaring og kreativitet sikrer dig, at få den helt rigtige film til netop dit formål. Her er bare et lille udvalg af hvad en reklamefilm kan bruges til:

  • Produktvideo
  • Virksomhedspræsentation
  • Testimonial
  • Eventvideo

Hvad skal den indeholde?

En reklamefilm vil typisk indeholde mere end bare filmoptagelser. Normalt vil en professionel reklamefilm indeholde både animationer, musik, speak og lydeffekter. 

Hos Quarky Point bruger vi eget 4K kameraudstyr og lydgrej. På den måde garanterer vi en høj kvalitet, der ender ud i en professionel reklamefilm, lavet præcis efter din virksomheds behov. Typisk vil en reklamefilm indeholde:

  • Optagelser med videokamera i Full HD eller 4K opløsning
  • Animation af dit logo og evt. tekst og informationer 
  • voice-over

Med din idé i fokus

produktbillede1.jpg

Du har nok en idé til hvilke budskaber du gerne vil have med i din nye reklamefilm. Dine ønsker og behov er vores førsteprioritet, og vi vil hjælpe med feedback og kreative indspark til at sikre det bedst mulige endelige resultat.

ingen bekymringer

Efter ideen er på plads kommer vi ud til dig for at lave optagelserne til videoen. Vi har fuld forståelse for, hvis nogle deltagere er nervøse, og sikrer igennem kyndig rådgivning, at alt bliver gjort så effektivt og gnidningsfri som muligt.

Den færdige reklamefilm

Efter kun 1-3 hverdage modtager du din færdigredigerede professionelle reklamefilm. Herefter kan vi foretage eventuelle justeringer og rettelser, så du får din video helt, som du vil have den.

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu