Hvorfor vælge en animationsfilm i 3D hos Quarky Point?

Vi producerer animationsfilm i høj kvalitet, med formålet at formidle dit budskab, med en kreativ vinkel. Processen gennemgår vi sammen fra idefasen til den endelige video er online.


Hvordan kan den se ud?

Produktvideo, konceptvideo og meget mere.

Hvorfor ANIMATIONSVIDEO?

3D er til dig som gerne vil have en ekstra detaljegrad og flot grafik til at forklare eller præsentere din virksomhed/produkt på en meget let og forståelig måde. Med 3D animationer kan alt lade sig gøre. Med realistiske renderinger, kan vi komme helt ind i kernen på dit produkt, som ikke er muligt at optage med et fysisk kamera. 

Animationsfilm i 3D egner sig godt til:

  • Produktpræsentation
  • Konceptformidling

Hvad skal den indeholde?

En animationsfilm vil består af en række skræddersyede grafiske elementer, som f.eks. ikoner, isotyper, dit produkt moduleret i 3D og andre figurer der i en samlet sekvens af animationer forklarer det ønskede budskab.

Hos Quarky Point anvender vi et bredt udvalg af software som gør det muligt at lave en kreativ og fleksibel animationsfilm, der er skræddersyet netop dine ønsker. Hvad består en animationsfilm af?

  • Animationer skræddersyet i Full HD eller 4K
  •  Animation af dit logo
  • Voice-over
  • Baggrundsmusik

Skræddersyet fra bunden

produktbillede1.jpg

Vi designer elementerne fra bunden, hvis du f.eks. har et produkt, kan vi genskabe det i 3D Software, så dine kunder kan få et meget realistisk billede af jeres produkt i anvendelse eller fra forskellige vinkler, alt afhængig af hvordan du gene vil portrættere dit produkt.

Levering og tid

den færdige film.jpg

Efter godkendelse af storyboardet, varer produktionen 9-13 dage. Derefter kan vi lave rettelser på videoen.

Få gratis storyboard
FÅ MIT GRATIS STORYBOARD NU
Få dit gratis storyboard nu